LGBT Asylum Årsberetning 2019

22. June 2020

LGBT Asylums årsberetning for 2019 er netop udkommet. I årsberetningen kan du møde LGBT Asylum, læse mere om vores arbejde det forgangne år og blive opdateret på den aktuelle situation inden for LGBT+ asyl- og flygtningeområdet i Danmark.

LGBT Asylum modtager donation fra Oak Foundation

3. June 2020

LGBT Asylum kan bringe den glædelige nyhed, at vi har modtaget en donation fra Oak Foundation. Stor tak til Oak Foundation for at donere midler fra fondens akutpulje til LGBT Asylum.

Coronakrisen rammer LGBT+-flygtninge særligt hårdt

5. May 2020

Hvis man er alene i eksil med ikke-eksisterende eller skrøbelige netværk, rammer coronakrisen ekstra hårdt, skriver vores to talspersoner Mads Ted Drud-Jensen og Leo Nasser i et vigtigt debatindlæg på altinget.dk.

Ny rapport om LGBT+ flygtninges vilkår i nærområderne

26. March 2020

En ny rapport fra LGBT Asylum peger på, at LGBT+ asylansøgere og -flygtninge ikke tilbydes tilstrækkelig beskyttelse i de såkaldte nærområder, heller ikke i regi af UNHCR. Rapporten er baseret på henvendelser, som vi i løbet af de seneste par år har modtaget fra LGBT+ personer uden for Schengen.

Statement from meeting of Nordic LGBTQI organisations in Copenhagen

13. March 2020

Vi har i dag sendt denne statement til Minister for ligestilling og nordisk samarbejde Mogens Jensen samt Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye. Den er formuleret i samarbejde med 9 nordiske LGBTQI-organisationer og sendt til ministre i de nordiske lande.

LGBT Asylum follows COVID-19 instructions and recommendations from Danish authorities

12. March 2020

LGBT Asylum follows the instructions and recommendations from the Danish authorities in regards to the COVID-19 situation in the country. Read more about how it affects our social activities and events.

Velkommen til vores nye website

6. February 2020

Vi har fået helt ny hjemmeside, og vi har glædet os til at gå i luften med den.

Nyhedsbrev august 2019 ude nu

1. August 2019

Vil du med LGBT Asylum til Copenhagen Pride Week 2019? Læs i vores seneste nyhedsbrev, hvor du kan findes også i løbet af Copenhagen Pride Week 2019. Du kan også læse om LGBT Asylum til Nørrebro Pride, og få de seneste nyheder om vores aktiviteter.

World Refugee Day 2019

20. June 2019

I anledning af FN’s Flygtningedag d. 20. juni præsenterer vi her en række politiske anbefalinger, der angiver forskellige muligheder for at forbedre forholdene for LGBT+ asylansøgere og -flygtninge.

Ny sekretariatschef

1. June 2019

Mød LGBT Asylums nye sekretariatsleder, der tiltræder stillingen 1. juni 2019. Vi glæder os til at byde hende velkommen.

LGBT Asylums årsberetning 2018

1. March 2019

LGBT Asylums årsberetning for 2018 er netop udkommet. I årsberetningen kan du møde LGBT Asylum, læse mere om vores arbejde det forgangne år og læse seneste nyt inden for LGBT+ asylområdet i Danmark.

Tilbage til hovedmenuen
MenuLuk menuen
Støt LGBT Asylum
LGBT Asylum