LGBT Asylum i tal 2022

LGBT Asylum har i perioden 2013-2022 registreret 525 sager med LGBT+ asylansøgere, der har været en del af gruppen, og ved udgangen af 2022 er der 33 aktive asylsager i gruppen.

Vi har dykket ned i året der gik, og samlet nogle af de vigtigste tal for 2022. Tallene vil senere være at finde i vores årsrapport for 2022, men indtil da har vi samlet tallene i en PDF til download.

Nogle nøgletal for 2022:

  • LGBT Asylum har taget imod 70 nyankomne LGBT+ personer med flugtbaggrund, hvoraf den største gruppe kommer fra Ukraine (21 personer)
  • Udover de nyankomne ukrainere, der har fået opholdstilladelse via særloven, har 6 medlemmer fået asyl i 2022
  • Vi har besvaret 186 internationale henvendelser om hjælp fra LGBT+ personer rundt omkring i verden.

Donwload PDF ‘LGBT Asylum i tal 2022′

Andre nyhedsartikler

LGBT Asylum søger en Rådgivningskoordinator

19. September 2023

LGBT Asylum søger en rådgivningskoordinator til ledelse af vores rådgivning. Stillingen er nyoprettet og forudsætter flere års dokumenteret arbejdserfaring med (sags)rådgivning af mennesker i marginaliserede positioner samt kendskab til arbejdsbetingelser i en mindre NGO. Uddannelsesbaggrund kan fx være socialrådgiver, psykolog eller jurist, men hvilken faglig baggrund er ikke afgørende. Stillingen kræver en stor arbejdskapacitet og et veludviklet overblik over komplekse problemstillinger – både i det daglige og på den lange bane.

LGBT Asylum søger en Kommunikations- og Fundraisingchef

LGBT Asylum søger en kommunikations- og fundraisingchef. Stillingen er nyoprettet og forudsætter flere års dokumenteret arbejdserfaring og gode resultater med kommunikation, fundraising og politisk interessevaretagelse samt kendskab til arbejdsbetingelser i en mindre NGO. Stillingen kræver en stor arbejdskapacitet og et veludviklet overblik over komplekse problemstillinger – både i det daglige og på den lange bane.

Tilbage til hovedmenuen
MenuLuk menuen
Støt LGBT Asylum
LGBT Asylum