Fejring af Handlingsplan mod Racisme

HURRA! Politikerne har endelig besluttet, at vi i Danmark skal have en HANDLINGSPLAN MOD RACISME! Det er vi mange, der har kæmpet for i flere år. Det skal naturligvis fejres. I dagens anledning får vi også besøg af justitsminister Nick Hækkerup. Så kom til fejring og debat på FN’s anti-racisme dag d. 21. marts fra 16.30-18.30 på Fælledvej 12.

Der er naturligvis lang vej endnu mod et racismefrit Danmark, men handlingsplanen er et stort skridt mod anerkendelse af racisme i Danmark. Der er nu momentum for at blive lyttet til og sætte sit præg på den kommende handlingsplan. Et nyt kapitel starter, hvor vi i fællesskab skal kæmpe for, at handlingsplanen fører til REEL FORANDRING.

Vi har hos Mellemfolkeligt Samvirke, Mino Danmark, Sabaah, Afro Danish Collective, Ilisimasavut og LGBT Asylum udarbejdet et bud på, hvordan vi mener, en handlingsplan kan se ud.

Kom forbi og hør mere om, hvad en handlingsplan er – og fortæl politikerne hvad du mener, de skal huske, når de nu skal til at udarbejde handlingsplanen.

Hvornår?
Mandag den 21. marts fra 16.30-18.30

Hvor?
Fælledvej 12, 2200 København N

Program:

  • 16.30-16.50: Velkommen v. minister Nick Hækkerup
  • 16.50-17.00: Præsentation af vores handlingsplan
  • 17.00-17.15: Personlige fortællinger om diskrimination
  • 17.10-18.00: Debat v. Halime Oguz (SF), Rosa Lund (Ø) og Kashif Ahmad (RV)
  • 18.00-18.30: Bobler og uformel snak

Vi glæder os til at se dig,

Mellemfolkeligt Samvirke, Mino Danmark, Sabaah, Afro Danish Collective, Ilisimasavut og LGBT Asylum

Andre nyhedsartikler

Civilsamfundsorganisationer risikerer at miste millioner af kroner til integrationsindsatser

18. March 2024

Regeringen drøfter lige nu, hvordan der skal skæres 26 mio. kr. på integrationsindsatser. Det er endnu ikke besluttet, hvilke organisationer der bliver ramt af besparelserne, men indtil regeringen beslutter sig, bliver alle bevillinger tilbageholdt.

Køb vores bog ”Som at slå rødder i kviksand”

17. January 2024

LGBT Asylum udgav i februar 2023 bogen ”Som at slå rødder i kviksand”. Bogen er en antologi af historier om, hvordan LGBTI+ nyankomne navigerer livet i Danmark efter at have fået tildelt asyl. De medvirkende i bogen giver indblik i de håb, udfordringer og bedrifter som LGBTI+ personer med flugtbaggrund i Danmark har.

Tilbage til hovedmenuen
MenuLuk menuen
Støt LGBT Asylum
LGBT Asylum