Fra LGBT Asylum vil vi gerne sige tak for i år og ønske alle en god ferie, glædelig højtid og godt nytår!

Vi har – som mange andre – haft et travlt år. Vi har i år budt 59 nyankomne LGBT+ personer med flugtbaggrund velkommen i vores gruppe. De er kommet fra 25 forskellige lande – der er kommet flest fra Ukraine, og samlet set er over halvdelen kommet fra Ukraine, Rusland, Iran og Uganda.

Udover ukrainere har seks medlemmer i vores gruppe fået opholdstilladelse i løbet af året – to har fået meddelt asyl af Udlændingestyrelsen og fire har fået asyl i Flygtningenævnet (heraf en efter en genoptagelsesanmodning).

Så på trods af svære tider har vi også en del at fejre i år, ligesom vores fællesskab som altid har været opløftende.

I år har vi også budt velkommen til mange nye engagerede frivillige, der gør en uvurderlig indsats. Vi har oplevet gode og givende samarbejder, og vi haft gode oplevelser med mange af jer – blandt andet til diverse prides og andre begivenheder i LGBT+ miljøet. Endelig har det været meget positivt at opleve det samarbejde, der har været mellem forskellige organisationer i relation til flygtninges rettigheder. Tak for det alt sammen!

Tak til alle jer der, der på forskellige måder har støttet os i løbet af året – økonomisk eller på anden vis. Det er helt afgørende for os!

Vi ser frem til gode samarbejder med jer alle i det kommende år. Vi rundede som organisation de ti år i 2022, og blandt andet det glæder vi os til at fejre med jer, når vi holder fødselsdagsfest med boglancering på Union i København d. 24. februar.
Se begivenhed på Facebook

Vi drømmer om et 2023 med mindre forfølgelse, mindre fordrivelse, bedre adgang til beskyttelse og bedre rettigheder for mennesker med flugtbaggrund. Stærke fællesskaber er afgørende på den vej.

Hent vores seneste Årsrapport for 2021 her

Andre nyhedsartikler

LGBT Asylum søger en Rådgivningskoordinator

19. September 2023

LGBT Asylum søger en rådgivningskoordinator til ledelse af vores rådgivning. Stillingen er nyoprettet og forudsætter flere års dokumenteret arbejdserfaring med (sags)rådgivning af mennesker i marginaliserede positioner samt kendskab til arbejdsbetingelser i en mindre NGO. Uddannelsesbaggrund kan fx være socialrådgiver, psykolog eller jurist, men hvilken faglig baggrund er ikke afgørende. Stillingen kræver en stor arbejdskapacitet og et veludviklet overblik over komplekse problemstillinger – både i det daglige og på den lange bane.

LGBT Asylum søger en Kommunikations- og Fundraisingchef

LGBT Asylum søger en kommunikations- og fundraisingchef. Stillingen er nyoprettet og forudsætter flere års dokumenteret arbejdserfaring og gode resultater med kommunikation, fundraising og politisk interessevaretagelse samt kendskab til arbejdsbetingelser i en mindre NGO. Stillingen kræver en stor arbejdskapacitet og et veludviklet overblik over komplekse problemstillinger – både i det daglige og på den lange bane.

Tilbage til hovedmenuen
MenuLuk menuen
Støt LGBT Asylum
LGBT Asylum