LGBT Asylum Årsberetning 2022

LGBT Asylums Årsberetning for 2022 er netop udkommet. I årsberetningen kan du læse mere om LGBT Asylum og vores arbejde i det forgangne år.

I LGBT Asylum har vi ligesom resten af Danmark og verden været påvirket af krigen i Ukraine. Vi har budt velkommen til mange nye medlemmer fra Ukraine, og vi var en del af landsindsamlingen til fordel for krigens ofre. I skrivende stund er krigen fortsat en realitet, og vi fortsætter vores rådgivning og støtte til både LGBT+ personer på flugt fra krigen i Ukraine samt til alle LGBT+ flygtninge, som søger asyl i Danmark.

2022 har været et år, hvor vi har kunne lægge corona-pandemien bag os, og genoptage samtlige af vores mange fysiske aktiviteter til stor gavn for vores medlemmers trivsel. Vi har udvidet vores aktiviteter i tæt samarbejde med medlemmer fra målgruppen og frivillige og er i gang med at udvikle og implementere vores Queer-to-Queer mentornetværk for LGBT+ flygtninge, der skal sikre mental sundhed og netværk, samt hjælpe LGBT+ flygtninge til at få fodfæste i uddannelsessystemet og på arbejdsmarkedet og til at opbygge et nyt liv i Danmark. Og så har vi opstartet et nyt samarbejde med Als Research om at evaluere vores organisation og indsatser.

Det og meget mere kan du læse om i vores Årsberetning. Du finder årsberetningen for 2022 her

Andre nyhedsartikler

Køb vores bog ”Som at slå rødder i kviksand”

17. January 2024

LGBT Asylum udgav i februar 2023 bogen ”Som at slå rødder i kviksand”. Bogen er en antologi af historier om, hvordan LGBTI+ nyankomne navigerer livet i Danmark efter at have fået tildelt asyl. De medvirkende i bogen giver indblik i de håb, udfordringer og bedrifter som LGBTI+ personer med flugtbaggrund i Danmark har.

LGBT Asylum søger en Rådgivningskoordinator

19. September 2023

LGBT Asylum søger en rådgivningskoordinator til ledelse af vores rådgivning. Stillingen er nyoprettet og forudsætter flere års dokumenteret arbejdserfaring med (sags)rådgivning af mennesker i marginaliserede positioner samt kendskab til arbejdsbetingelser i en mindre NGO. Uddannelsesbaggrund kan fx være socialrådgiver, psykolog eller jurist, men hvilken faglig baggrund er ikke afgørende. Stillingen kræver en stor arbejdskapacitet og et veludviklet overblik over komplekse problemstillinger – både i det daglige og på den lange bane.

Tilbage til hovedmenuen
MenuLuk menuen
Støt LGBT Asylum
LGBT Asylum