LGBT Asylum Årsberetning 2022

LGBT Asylums Årsberetning for 2022 er netop udkommet. I årsberetningen kan du læse mere om LGBT Asylum og vores arbejde i det forgangne år.

I LGBT Asylum har vi ligesom resten af Danmark og verden været påvirket af krigen i Ukraine. Vi har budt velkommen til mange nye medlemmer fra Ukraine, og vi var en del af landsindsamlingen til fordel for krigens ofre. I skrivende stund er krigen fortsat en realitet, og vi fortsætter vores rådgivning og støtte til både LGBT+ personer på flugt fra krigen i Ukraine samt til alle LGBT+ flygtninge, som søger asyl i Danmark.

2022 har været et år, hvor vi har kunne lægge corona-pandemien bag os, og genoptage samtlige af vores mange fysiske aktiviteter til stor gavn for vores medlemmers trivsel. Vi har udvidet vores aktiviteter i tæt samarbejde med medlemmer fra målgruppen og frivillige og er i gang med at udvikle og implementere vores Queer-to-Queer mentornetværk for LGBT+ flygtninge, der skal sikre mental sundhed og netværk, samt hjælpe LGBT+ flygtninge til at få fodfæste i uddannelsessystemet og på arbejdsmarkedet og til at opbygge et nyt liv i Danmark. Og så har vi opstartet et nyt samarbejde med Als Research om at evaluere vores organisation og indsatser.

Det og meget mere kan du læse om i vores Årsberetning. Du finder årsberetningen for 2022 her

Andre nyhedsartikler

Book presentation “Like rooting in quicksand”, an afternoon with LGBT Asylum

26. April 2024

Join us May 4th 2024 for an event where we present LGBT Asylum’s book “Like rooting in quicksand” (2023).

Civilsamfundsorganisationer risikerer at miste millioner af kroner til integrationsindsatser

18. March 2024

Regeringen drøfter lige nu, hvordan der skal skæres 26 mio. kr. på integrationsindsatser. Det er endnu ikke besluttet, hvilke organisationer der bliver ramt af besparelserne, men indtil regeringen beslutter sig, bliver alle bevillinger tilbageholdt.

Tilbage til hovedmenuen
MenuLuk menuen
Støt LGBT Asylum
LGBT Asylum