Køb vores bog ”Som at slå rødder i kviksand”

LGBT Asylum udgav i februar 2023 bogen ”Som at slå rødder i kviksand”. Bogen er en antologi af historier om, hvordan LGBTI+ nyankomne navigerer livet i Danmark efter at have fået tildelt asyl. De medvirkende i bogen giver indblik i de håb, udfordringer og bedrifter som LGBTI+ personer med flugtbaggrund i Danmark har.

In February 2023, LGBT Asylum published the book “Like rooting in quicksand”. The book is an anthology of stories about LGBTI+ newcomers navigating life in Denmark after being granted asylum. The contributions provide insight into the hopes, challenges, and accomplishments of LGBTI+ persons with refugee backgrounds in Denmark.

Pris: 200 kr. (plus 50 kr. for porto uanset antal bøger)

Sådan gør du:

  1. Betal via MobilePay: nr. 87356
  2. Send en mail til info@lgbtasylum.dk med kvitteringen og din adresse, så sender vi bogen til dig.

Alternativt kan du skrive til info@lgbtasylum.dk og aftale at komme forbi vores kontor efter bogen. Vores adresse er Lavendelstræde 1 kl., 1462 Kbh K.

Du kan også købe bogen hos Saxo eller Bog & Idé:

https://www.saxo.com/dk/like-rooting-in-quicksand-stories-of-lgbt-newcomers-som-at-slaa-roedder-i-kviksand-lgbtnyankomnes-fo_bog_9788797438305

https://www.bog-ide.dk/produkt/4533442/lgbt-asylum-like-rooting-in-quicksand-stories-of-lgbt-newcomers-som-at-sla-roedder-i-kviksand-lgbtnyankomnes-fortaellinger-haeftet/3126030

Al overskud fra salget af bogen går ubeskåret til LGBT Asylums støtte af og fortalerarbejde for LGBTQI+ asylansøgere og flygtninge i Danmark.

Andre nyhedsartikler

LGBT Asylum søger en Rådgivningskoordinator

19. September 2023

LGBT Asylum søger en rådgivningskoordinator til ledelse af vores rådgivning. Stillingen er nyoprettet og forudsætter flere års dokumenteret arbejdserfaring med (sags)rådgivning af mennesker i marginaliserede positioner samt kendskab til arbejdsbetingelser i en mindre NGO. Uddannelsesbaggrund kan fx være socialrådgiver, psykolog eller jurist, men hvilken faglig baggrund er ikke afgørende. Stillingen kræver en stor arbejdskapacitet og et veludviklet overblik over komplekse problemstillinger – både i det daglige og på den lange bane.

LGBT Asylum søger en Kommunikations- og Fundraisingchef

LGBT Asylum søger en kommunikations- og fundraisingchef. Stillingen er nyoprettet og forudsætter flere års dokumenteret arbejdserfaring og gode resultater med kommunikation, fundraising og politisk interessevaretagelse samt kendskab til arbejdsbetingelser i en mindre NGO. Stillingen kræver en stor arbejdskapacitet og et veludviklet overblik over komplekse problemstillinger – både i det daglige og på den lange bane.

Tilbage til hovedmenuen
MenuLuk menuen
Støt LGBT Asylum
LGBT Asylum