Støttemedlemskab

LGBT Asyl er drevet alene af frivillige midler og fuldstændig uafhængig af offentlige og private instanser.

Du kan blive støttemedlem af LGBT Asyl og dermed økonomisk støtte LGBT Asyls arbejde. Pengene går til tryk af informationsmateriale, som bliver delt ud på asylcentrene,  tog- og busbilletter til asylansøgere, som sidder på centre fx i Jylland, organisering af sociale arrangementer og til telefon og hjemmeside.

Som støttemedlem får du et kvartårligt nyhedsbrev, hvor vi fortæller om foreningens arbejde, asylpolitik og de udfordringer, LGBT asylansøgere står overfor.

Du vil også blive inviteret til vores åbne arrangementer, deltagelse i LGBT- og asylpolitiske events og lignende.

Foreninger og husstande kan også blive støttemedlemmer.

 

Priser:

Individuelt støttemedlemskab, SU- og overførselsindkomstmodtagere: 50 kr. pr. måned

 

Du kan selvfølgelig også betale mere, såfremt du ønsker og har mulighed for det. Hvis du ønsker at betale mere, så kontakt Michael fra LGBT Asyl på donation@lgbtasylum.dk.

 

Indmeldelse:

Du opretter dig neden for og vælger den sats, som du har lyst og mulighed for at støtte med. Via paypal bliver pengene automatisk trukket fra dit kreditkort hver måned.

Støttemedlemskab
Navn og email

Støttemedlemmer har ikke mulighed for at deltage i LGBT Asylums generalforsamlinger eller stille op til LGBT Asylums bestyrelse. Ønsker du at blive ordinært medlem af LGBT Asylum, kontakt da Michael fra LGBT Asylum på donation@lgbtasylum.dk.